Predstavljamo vam naše partnere – Magnum d.o.o Sarajevo

Kompanija Magnum d.o.o. Sarajevo, distributer vrhunskih italijanskih brendova za uređenje enterijera na čelu sa kompanijama ABK,TAGINA,REFIN,FLORIM….

Kvalitet i usluga na prvom mjestu“ moto je ove kompanije, specijalizirane za prodaju keramike i sanitarija koja ima veliko iskustvo u poslovanju sa vrhunskim italijanskim brendovima.

Osim zastupništva italijanske grupacije ABK za BiH, Magnum d.o.o. zastupnik je i za Jacuzzi hidromasažni i wellness program, Gessi i Flaminia sanitariju, kao i za brendove keramike kao što su: Appiani, Vouge, Bardelli, Mutina, Creavit i drugi.

Neki od naših uspješno relizovanih projekata su hotel „Jezero“ u Jajcu, hotel „Monti“ na Igmanu, restorani „Baoli“ i „Monarch“, hotel City Code u Zenici, Gradska kafana Zenica, SPO Bajra Novi Travnik, SPO Dijamant –Otoka i mnogi drugi“,Restoran Ezza-dubrovnik,muzej Vijećnica-Sarajevo, I mnogi drugi restorani I privatni objekti …

Bavimo se isključivo opremanjem ekskluzivnih enterijera i eksterijera, prodajom keramike i sanitarija. Pružamo i usluge rezanja velikih ploča i pravljenje stolova. Imamo saradnju sa keramičarima, kao i odličnu bazu projektnih biroa sa kojima radimo. Naša prednost u odnosu na konkurenciju je drugačiji pristup projektima i kupcima, praćenje realizacije, kao i drugačiji asortiman robe

Kako vam možemo pomoći?

Kontaktirajte Ads Consulting tim stručnjaka iz oblasti poreznog savjetovanja

Ads Consulting je partner koji će vam dati vrhunsku uslugu te vam pružiti profesionalno porezno savjetovanje i biti uvijek na vašoj strani.

Nihad Hajrić
DirektorDirektor, Bits - Business IT Solutions

Tražite konsultanta iz oblasti poreznog savjetovanja?

Naša web stranica prikuplja kolačiće kako bi unaprijedili vaše korisničko iskustvo