Magnum d.o.o. Sarajevo

Kvalitet i usluga na prvom mjestu

Kompanija Magnum d.o.o. Sarajevo, distributer vrhunskih italijanskih brendova za uređenje enterijera na čelu sa kompanijama ABK,TAGINA,REFIN,FLORIM….

Kvalitet i usluga na prvom mjestu“ moto je ove kompanije, specijalizirane za prodaju keramike i sanitarija koja ima veliko iskustvo u poslovanju sa vrhunskim italijanskim brendovima.

Osim zastupništva italijanske grupacije ABK za BiH, Magnum d.o.o. zastupnik je i za Jacuzzi hidromasažni i wellness program, Gessi i Flaminia sanitariju, kao i za brendove keramike kao što su: Appiani, Vouge, Bardelli, Mutina, Creavit i drugi.

Neki od naših uspješno relizovanih projekata su hotel „Jezero“ u Jajcu, hotel „Monti“ na Igmanu, restorani „Baoli“ i „Monarch“, hotel City Code u Zenici, Gradska kafana Zenica, SPO Bajra Novi Travnik, SPO Dijamant –Otoka i mnogi drugi“,Restoran Ezza-dubrovnik,muzej Vijećnica-Sarajevo, I mnogi drugi restorani I privatni objekti …

Bavimo se isključivo opremanjem ekskluzivnih enterijera i eksterijera, prodajom keramike i sanitarija. Pružamo i usluge rezanja velikih ploča i pravljenje stolova. Imamo saradnju sa keramičarima, kao i odličnu bazu projektnih biroa sa kojima radimo. Naša prednost u odnosu na konkurenciju je drugačiji pristup projektima i kupcima, praćenje realizacije, kao i drugačiji asortiman robe

­Alma Kuloglija

Naša web stranica prikuplja kolačiće kako bi unaprijedili vaše korisničko iskustvo